The Site

In the 1960’s the Studio was demolished and replaced by a building designed by Llewllen Davies for The Nuffield Institute of Comparative Medicine. I will be going to film the building that now stands at the original site of the studio, but for now here are Google Street View shots of it. I may need to wait for Autumn and the loss of the leaves before there is a decent view but maybe its ok that it will be slightly obscured. These are views of the front of the building, the cinema would have been at the rear, viewable form the canal.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: